Krenkende kommentar i dusjen på Ringeriksbadet

En kvinne overhørte en svært ubehagelig kommentar på Ringeriksbadet, og mener kvinnen bak den bør skamme seg.

En kvinne overhørte en svært ubehagelig kommentar på Ringeriksbadet, og mener kvinnen bak den bør skamme seg. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

– Skam deg! Jeg håper at du godt voksen dame som tok en dusj etter bading på Ringerikesbadet for noen dager siden, leser dette. Kommentaren i dusjen om at du følte at «du hadde svømt i fett» ble overhørt. En hel gjeng fra Nimi badet denne dagen etter mange harde og krevende treningsøkter. Tror du det var enkelt for alle å ta på seg badedrakt og gå ut i et offentlig bad? Jeg har egentlig mye på hjertet men velger å heve meg over det. I dag er jeg ikke flau over å være i kategorien «de feite» – men jeg er skammelig flau over å være en del av «lokalbefolkningen».

Svar til «Kassalappen»

Dette kommer du nok til å få spørsmål om helt til alle kasser blir selvbetjente. De fleste av dagens kasser er lagd slik at kassereren kan bestemme om kassalappen skal kjøres ut eller ikke. Mange av oss har liten eller ingen interesse av denne, og ville bare blitt kastet - eller bli liggende igjen som «søppel» i kassa. Altså ved å svare «nei takk» sparer vi miljøet både for utskrift og søppel. Man kan vel ikke helt sammenlikne med hvitevarer - hvor ofte kvitteringen i tillegg fungerer som garanti, skriver Leslie Henriksen som er innehaver av Tekst & Språkservice .

Skilt à la Hollywood

– Det står alt et slikt skilt i Hana utenfor Sandnes. Ser litt dumt ut, men jeg husker i alle fall Hana, så det gjør vel nytta, sier en leser.

Brenner du for noe til Direkte linje? 
Ring 32 17 96 66 eller send epost til direkte.linje@ringblad.no

Artikkeltags