– Hvorfor bry seg om døråpnerbruk?

To lesere synes døra på Ringeriksbadet ikke er noe diskusjonstema.

To lesere synes døra på Ringeriksbadet ikke er noe diskusjonstema. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

To lesere synes det er unødvendig å diskutere hvorfor folk bruker døråpneren på Ringeriksbadet.

DEL

– Nei, nå må folk slutte å bry seg med hva andre gjør, hvis man ikke gjør noe som er ulovlig! Hvorfor skal noen bry seg om hvem som åpner døra med døråpneren? Kanskje vedkommende bør stå der og spørre om hvorfor vi bruker døråpneren? 95 prosent av oss bruker denne, sier du! Hvor lenge står du og observerer døra? Mange handicap synes ikke. Døra er tung å få opp, for en med mindre krefter i armer. Det kan være en god grunn til å åpne døra på en enkel måte. Det er lov å være sliten etter trening, uten å få slike kommentarer. Alle må få lov til å komme og trene/svømme uten å bli kritisert på denne måten. Til denne personen, gå i deg selv. Slutt å kritisere andre. Det er helt unødvendig bruk av krefter. Bruk kreftene på å gjøre noe hyggelig istedet!, oppfordrer Torill Berg via Direkte linje.

Tidligere meninger om døråpneren:

Irriterende irritasjoner

– Forrige gang var det en som irriterte seg over at han får spørsmål om kvittering i butikken. Nå er det ei som irriterer seg over folk som bruker døråpner. Hun har til og med gjort statistikk på det. Kan dere i Ringblad la være å publisere slikt, så jeg ikke trenger å irritere meg over folk som irriterer seg? spøren av spaltens lesere.

– Takk for fin pilkedag

– En stor takk til Jevnaker Jeger- og Fiskeforening for en vellykket pilkedag i sola på Hermannstjernet. Erfarne fiskere ga gode råd og lånte ut pilkestikker til alle som ønsket. Mest moro var det at fisken var biteklar på magotten. Avslutning med pølser og gevinster til alle barna, gjorde dagen perfekt. Hilsen Anne Eli Felberg - stolt farmor til et barnebarn med veldig god fiskelykke (16 stk).

Brenner du for noe til Direkte linje?
Ring 32 17 96 66 eller send epost til direkte.linje@ringblad.no

Artikkeltags