– For et bra sykehus vi har i Ringerike

ROSER SYKEHUSANSATTE: I dagens Direkte linje vanker det ros til ansatte ved Ringerike sykehus og Austjord behandlingssenter.

ROSER SYKEHUSANSATTE: I dagens Direkte linje vanker det ros til ansatte ved Ringerike sykehus og Austjord behandlingssenter. Foto:

Av
DEL

Direkte linje– Jeg vil sende en stor takk til overlege Pettersen og hans stab på Ringerike sykehus for at dere gav meg livet tilbake. Er dere evig takknemlig. Takk også til Austjord Rehab for veldig god pleie og omsorg i en vond og vanskelig tid etterpå. Hilsen Karin.

– Kjørekulturen i Hønefoss

– Onsdag leser jeg i Ringerikes Blad at en bilist lurer på hvorfor en buss blokkerer krysset Kirkegata/Kongensgate. Svaret er kjørekulturen i Hønefoss. Har kjørt i en del byer i landet vårt, og har aldri sett makan til pakking av lyskryss. Her kjøres det både på gult og rødt, og mange skjuler ansiktene med venstre hånd (liksom det er ikke meg!!!!). Skal bussen vente til krysset er «klart», kunne bussen innstilles. Dette kan bare bedres med en riktigere kjørekultur. Er selv bussjåfør, og nei, dette er ikke bra fra vår side heller. Men vi må dessverre bare svare «med samme mynt» for ikke å bli stående i evighet. Dette med håp om en bedre hverdag for alle trafikanter, skriver Tor.

Brenner du for noe? Ring 32 17 96 66 eller send e-post til direkte.linje@ringblad.no


Artikkeltags