Gå til sidens hovedinnhold

– Gal bruk av penger

Artikkelen er over 3 år gammel
Direkte linje

– Vannverkskunst er sikkert bra, men i Ringerike er det flere bygder som ikke har kommunalt vann. I Åsbygda, for eksempel, er det sikkert over 200 husstander. Pengene burde etter min mening heller vært brukt der eller i andre bygder der man ikke har kommunalt vann, sier Egil N. Hagen på telefonen til Direkte linje.

BAKGRUNN: Pynter nytt vannverk for 240.000 kroner: - En så stor flate fortjener det

– Hyggelig overraskelse

To damer fra Miljøpatruljen ryddet søppel i Hønengata på årets varmeste dag, hittil. Så stoppet en mann på sykkel og ga oss to kalde flasker med leskende drikke. Det gjorde godt, og det var en hyggelig overraskelse som vi satte pris på, skriver Gerd Torp Andersen til Direkte linje.

Sykkelbyen Hønefoss

– Noen arbeider målrettet med prosjektet Sykkelbyen Hønefoss, men ønsker vi det eller er det bare fine ord i festtaler? I mange år var jeg med på dirigering av trafikken i forbindelse med Ringerike Grand Prix og opplevde at mange bilister var både hyggelige og forståelsesfulle, selv om de ble stoppet og måtte vente noen minutter. Bare noen ganske få kunne vanskelig godta at de måtte innordne seg et sykkelritt! Tenk om vi nå kunne se det positive i at vi får en etappe av Tour of Norway gjennom byen på selveste 17. mai og si: Kom igjen, Sykkelbyen Hønefoss, 17. mai, sykkelritt i sentrum, TV-reklame for distriktet - Heia Sykkelriket Ringerike! Hilsen Leif Aspevoll.

Sykkelritt 17. mai

– Jeg er veldig enig med Bjørn Geirr Harsson i det han skriver om sykkelritt. Et flott stykke, sier Åse Johanne Jonsrud.

Brenner du for noe til Direkte linje?
Ring 32 17 96 66 eller send epost til direkte.linje@ringblad.no

 

Kommentarer til denne saken