– Manglende snøbrøyting tvinger fotgjengere ut i veibanen

Direkte linje. Illustrasjon: Colourbox

Direkte linje. Illustrasjon: Colourbox

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Direkte linje– I nederste del av Arnegårdsbakken er det anlagt et asfaltert gangfelt, som svært sjelden blir brøytet av kommunen om vinteren. Det tvinger fotgjengere ut i veibanen, som er uoversiktlig der på grunn av manglende belysning og en stor jordhaug. Det må kanskje skje en ulykke i den mørklagte bakken før kommunale myndigheter forstår alvoret. Før det siste snøfallet, var det også så glatt i den nederste bakken at det var problematisk å komme opp, fordi det ikke var strødd, sier «en som årlig betaler et sekssifret beløp i kommunale avgifter og skatt».

Synlig politi

– Politiets Fellesforbund hadde et innlegg i avisen lørdag om nærpolitireformen og hvordan den faktisk slår ut i mindre politi i våre nærområder. Da synes jeg det er på sin plass å sende et bilde fra «fattige» Spania. Ved hver skole møter det opp minst to politi, som stopper trafikken når barn (og ungdommer) kommer og går fra skolen. Og som bildet viser; det er minimalt med trafikk. Ellers er politifolk jevnlig å se i gater og etter landeveier. Innenfor en radius av 10 km ligger tre velutstyrte politistasjoner, bemannet med lokal politi. I tillegg kommer regionalt og statlig politi, forteller «Ole i Alfaz» til Direkte linje.

Trist

– Jeg ser at Norderhovhjemmet rives bit for bit og synes at dette er bare trist. Jeg har arbeidet og tilbrakt mange år av mitt liv i det bygget, sier en innringer til Direkte linje.

Flott med snø

– Endelig noe som ser ut til å kunne bli en skikkelig norsk snøvinter igjen, sier en innringer som er lei av is, sørpe og glatte fortau og veier.

Katt funnet

Ukjent katt i nabolaget. Slank litt stor, trolig hannkatt. Kosete. Holder til på Bruksjordet, Tyristrand. Tlf. 98 64 17 44

Brenner du for noe til Direkte linje?
Ring 32 17 96 66 eller send epost til direkte.linje@ringblad.no

Artikkeltags