Gå til sidens hovedinnhold

– Dette er ikke en søppelplass!

Artikkelen er over 4 år gammel

Hundemøkk, søppel og sykkelritt er blant temaene i dagens Direkte linje.

– Utenfor vår butikk på Røyse står denne klescontaineren til støtte for Holeværingen. Men noe søppelplass er det jo ikke, melder Arve Lad ByggTorget Ring Bygg A/S.

– La oss komme fram til jobben vår!

– Det er vel og bra med Ringerike Grand Prix sykkelløp på søndag. Det er ikke alle som har fri til å glede seg over det, imidlertid, så vær så snill og la oss som må på jobb mellom klokken 14 og 15 få slippe forbi. «Please», oppfordrer en leser i en e-post til Direkte linje.

LES OGSÅ: Sykdom kan ødelegge for Torstein Træen

– Savner kloke sitater

–På personaliasidene i Ringerikes Blad var det for noen år siden hver dag en liten spalte med kloke ord, for eksempel sitater fra en forfatter, filosof, politiker, skuespiller eller komiker, norsk eller utenlandsk. Jeg savner dette. Er det noen mulighet for at dette vil komme igjen, eller er det toget gått, spør May-Britt Knutsen.

– Få mamma til å rydde?

– Er enig i artikkel 28. april om hundemøkk. Glem ikke «søppelhuene» som ikke har hund. Jeg passet en hund i to uker. Jeg luftet den to ganger om dagen, og når jeg plukket søppel om morgenen, var det kanskje åtte timer til jeg gikk igjen. Da lå det mer søppel. Synes det er skam at vi må ha Ruskenaksjon hvert år...

– Nå må dere « søppelhuene» oppdra mammaene til å komme og rydde etter dere... Dere har nok ikke lært det..., skriver Ola Brubakken i en e-post.

LES OGSÅ: Kirkegården tilgrises av hundemøkk og urin

Furua ved Vikstunet

– Jeg er helt enig med Bjørg Røgeberg i at man bør kappe av toppen av furua ved Vikstunet. Da vil de som bor der få utsikt, og ungene i barnehagen vil fortsatt ha en skyggefull plass under treet og noe å klatre i. Dette er en løsning som imøtekommer behovettil både de små og de eldre, sier A. Olsen på telefonen til Direkte linje.

LES OGSÅ: Barnas klatretre reddet, eldre får ikke bedre utsikt

Brenner du for noe til Direkte linje?
Ring 32 17 96 66 eller send epost til direkte.linje@ringblad.no

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.