– Politiet må få beskjeftige seg med annet enn hensatte biler

Til sjenanse: I RB 18. juli skrev vi om denne bilen som har stått på Storøya siden før jul i fjor.

Til sjenanse: I RB 18. juli skrev vi om denne bilen som har stått på Storøya siden før jul i fjor.

Men hvem er rette instans å klage til, undrer en leser i dagens Direkte linje.

DEL

Direkte linje– Jeg ser i nettavisen om en ulovlig hensatt bil ved Storøya. Vi har samme problemet der jeg bor, hvor en yngre beboer igjen har begynt å hensette bilvrak ute i gata. Bilene er altså uregistrerte, med knuste lykter m.m. Jeg skrev i vinter om bilvrak til hinder for brøyting og fremkomst. Ifølge naboer har vedkommende gjentatte ganger fått «lapp under vindusvisker», fra kommunen, med advarsel, og pålegg om flytting.

– Dette løser vedkommende ved for en tid å flytte bilene inn på eiendommen, for etter en tid å flytte bilene ut på gata igjen. Slik gjør bileier narr av alt og alle, kommunen medregnet. Er det kommunen eller veimyndighetene som er rette instans her? Politiet må få beskjeftige seg med andre saker, enn de som bare er ute etter å vise forakt for nærmiljøet. Er ikke dette miljøkriminalitet forresten? Da kan det vel anmeldes, spør en leser i Direkte linje.

Dårlig vei til Røsholmstranda

– For oss som en del ganger velger å sykle til Røsholmstranda, er det en utakknemlig opplevelse. Det er «hompetitten» av verste slag, og en skam for en vei til et kommunalt friområde, sier to syklister som spør: Er dette en privat vei, eller er det kommunen som har ansvaret?

I FJOR: – Dårlig vei til Røsholmstranda

Brenner du for noe? Ring 32 17 96 66 eller send e-post til direkte.linje@ringblad.no

Artikkeltags