– Det er igjen kommet et stort snefall like etter påske, og det skapte en del kaos og utforkjøring i trafikken. Det blir en del skader, og det belaster forsikringsselskapene og bilverksteder unødig. For å bøte på dette, foreslår jeg at det innføres påbud for vinterdekk i tidsrommet for Syd Norge fra 1. oktober til 1. mai. For Nordvestlandet fra 1.oktober til 15. mai, og på fjellet og Nord Norge fra 1.september til 1. juni, melder Erik Strøm Fiane.

LES OGSÅ: Piggdekkfristen er villedende

Åpningstider Ringkollstua

– Vi har åpnet hver helg og i alle ferier så lenge skiføret er tilstede. Når skiføret forsvinner, så forsvinner også noe av grunnlaget for å ha en åpen kafe. I vinter har vi hatt åpent alle helger, ferier samt tirsdager og torsdager. Men måtte dessverre stenge før påske, da skiføret forsvant. Vi skulle gjerne hatt åpent hver eneste dag gjennom hele året, og jobber hele tiden for skape mer liv på Ringkollen. Dette er ikke gjort i en håndvending, vi bygger stein for stein. Vi tar gladelig i mot innspill og ideer. Så har du noen tanker rundt Ringkollstua, ta deg en tur oppom for en liten kaffikjeft og en hyggelig prat. Vi er her stort sett alle dager! Denne våren, sommeren og høsten så tenker vi å ha Ringkollstua åpen noen timer på søndager. Vi jobber med en natursti for barnefamiler, og det vil være muligheter for å hilse på både høner og kaniner. Mer informasjon om dette kommer på våre hjemmesider, så følg med.www.fossenfriluft.no. Hilsen oss i Fossen Friluft.

LES OGSÅ: – Det minner om en oljerigg

Toaletter i sentrum

Ja, det er en stor skam, - at det ikke har vært offentlige toaletter tilgjengelig i Hønefoss sentrum. Det var en gang, for flere år siden, et «grisete» toalett ved drosjesentralen. Men jeg tror nok at de fleste vegret seg for å benytte det, det ble «historie», og det skjønner jeg godt hvorfor. Som «trengende» er det pr. dato ikke så mange muligheter, skriver Arnold Harald Høistakli fra Hole til Ringerikes Blad.

Brenner du for noe til Direkte linje?
Ring 32 17 96 66 eller send epost til direkte.linje@ringblad.no