– Hønefoss bør ha gratis parkering på lørdager

Parkering er tema i dagens Direkte linje.

Parkering er tema i dagens Direkte linje. Foto:

Av
DEL

Gratis parkering

Direkte linje– Ringerike kommune bør se til de store byene, eksempelvis Ålesund, der det er gratisparkering på lørdager. Hvorfor ikke gjør noe slikt i Hønefoss, sier en sunnmøring på tråden til Direkte linje.

SISTE: Åpner opp for gratis parkering på lørdager

Nye p-regler

– Så har overformynderiet talt. Dyrere og kortere parkeringstider i Hønefoss. Ikke uventet, da flere og flere ser ut til å ville stenge av sentrum for bilistene. Og med hvilke konsekvenser for handelsstanden? Heia Kuben, sier Jan P. Groven til Direkte linje.

BAKGRUNN: De vil ha dyrere parkering i Hønefoss sentrum

Bra debatt

– Det var et interessant politisk debattmøte sist torsdag på Gledeshuset, hvor møteleder Tom Berntzen i stor grad lyktes med å skjære vekk det politikernes valgflesk for å få fram deres klare standpunkter og partienes meninger i forkant av kommunevalget 2019. Flere av partiene pakket sine synspunkter inn i bomull og svada, men jeg tror møteleder greide å få fram essensen og forskjellen hos partiene. En stor takk til Terje Andersen og Lars Olsen i «Norsia Tenketank» for initiativet i forkant av valget, sier Jens E. Fjeld til Direkte linje.

Skiløyper og pulk

– Jeg vil først takke Skiforeningen for flotte skiløyper i Nordmarka. Min voksne sønn er en ivrig skiløper og han har reagert på at det er mange med pulk som benytter høyre skispor.

Hadde det vært en idé om det ble innført en regel om at de som går med pulk går i venstre skispor? Det blir enklere for dem som skal trene på ski i gode spor og de slipper å måtte gå forbi de som er på tur, foreslår Harald Rijordet.

Brenner du for noe? Ring 32 17 96 66 eller send e-post til direkte.linje@ringblad.no

Artikkeltags