– Handikap-parkeringen på Mega er en vits

Direkte linje. Illustrasjon: Colourbox

Direkte linje. Illustrasjon: Colourbox

Artikkelen er over 1 år gammel

Både sykkelparkering og elbil-parkering er nærmere butikken, sier en frustrert leser.

DEL

Direkte linje – Som kone til en med HC-skilt i bilen, vil jeg komme med et hjertesukk. Det er mange gode HC-parkeringer i Hønefoss, MEN den på Mega i Hønengaten er en vits. Tidligere var den noe bedre, men merkingen var kun i asfalten og syntes dermed ikke om vinteren. Antakelig grunnet klager på dette, har de nå flyttet den – langt fra inngangen til butikken. Både sykkelparkering OG el-bilparkering (??) er nærmere – samt noen av de ordinære parkeringene.

Nå må jeg sette av mannen min ved inngangen for så å parkere – og da har jeg IKKE LOV å parkere på HC-parkering (vet at noen har fått bot ved å gjøre dette). Og toppen av alt: Da vi var der sist lørdag, var den sperret helt av. Så kan noen fortelle meg hva vitsen med denne HC-parkeringa er? Vil foreslå å bytte HC-parkeringa med el-bilparkeringa, men dette blir kanskje for dyrt. Men hva med plassen rett nedenfor repoet foran inngangen, kunne vært plass til et par-tre parkeringer der. Eller flyttet matvogna og/eller sykkelparkeringa. Mange muligheter som virkelig hadde fungert som ordentlig HC-parkering, skriver en frustrert kone til Direkte linje.

Redaktørens kloke ord

– Mandag kom redaktøren i Ringerikes Blad på banen med «kloke» meninger, og tok AKAs parti og argumentasjon. Hvorfor tar ikke Ringerikes Blad opp hansken om at reguleringsplanen for AKA på Hvervenmoen brytes? Da kunne de gjøre noe som var nærmere deres oppgaver i lokalsamfunnet, sier Arnfinn Bakke.

Brenner du for noe? Ring 32 17 96 66 eller send e-post til direkte.linje@ringblad.no

Artikkeltags