– Fikk bot på Tippen, men skiltet sier noe annet

FIKK BOT: I dagens Direkte linje handler det blant annet om parkeringsboten til Signe von Streng, som ble skrevet etter at tidsrommet for gebyr var utløpt. Så hva er korrekt? Arkivfoto

FIKK BOT: I dagens Direkte linje handler det blant annet om parkeringsboten til Signe von Streng, som ble skrevet etter at tidsrommet for gebyr var utløpt. Så hva er korrekt? Arkivfoto Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Direkte linje– Er det Q-park som er frekke eller er det jeg som er dum? Det er Signe von Streng som spør om dette.

– Teksten på parkeringen på Tippen er: Dagparkering 07–19. kr 40. Det står ingen ting om parkeringsgebyr etter kl. 19. I mange byer er det ikke parkeringsgebyr etter butikkenes stengetid, dette går man ut fra på bakgrunn av gitt informasjon på den aktuelle parkeringsplassen. Min bil sto til kl. 20.30, er det nattparkering det da? Jo da, dumma fikk bot og hun ber om dokumentasjon på informasjon om parkeringsgebyr etter kl. 19.

Motorsag-bråk

– Som beboer på Hengsle gjennom 30 år, lurer jeg på hvem som går amok med motorsag i Hofsfosseien, rett over elven fra Hengsle? Personen har nå holdt på med motorsag i årevis, og jeg lurer på om han snart kan gjøre seg ferdig med den jobben han holder på med der borte? Det er spesielt ille på lørdager, hele sommeren igjennom. Vis hensyn til andre som bor rundt deg! Hilsen beboer på Hengsle.

– Fin gudstjeneste

– Vi som var i Ullerål kirke 1. pinsedag vil takke for en fin gudstjeneste av sokneprest Nils Christian Skjauff. Musikken var av organist Berge og panfløyte ble spilt av Bondehagen. En stor overraskelse fikk vi da vi gikk ut av kirken og alle som var til stede fikk overrakt en stor blomsterbukett av diakonen. Tusen takk til alle sammen. Hilsen Kjell og kone.

Brenner du for noe? Ring 32 17 96 66 eller send e-post til direkte.linje@ringblad.no

Artikkeltags