Søpla flyter!

Søppel: Her flyter det over med søppel.

Søppel: Her flyter det over med søppel. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Direkte linje

I Barbroveien på Eikli på parkeringsplassen til bl.a. Elkjøp og Rema 1000 flyter det over med metallbokser, glassflasker og plastposer ved siden av en stappfull container. Verken innbydende eller særlig trygt. Har de ansvarlige tatt sommerferie mon tro, skriver Steffen Lien til Ringerikes Blad.

LES OGSÅ: 16 syklister bøtelagt for forsøpling på Røyse

Forsøpling 2

– Jeg viser til tidligere innlegg i RB når det gjelder forsøpling i Hønefoss. Jeg er så hjertens enig i at vi alle må bli mere miljøbevisste. Det gjelder både gående og de som bruker bilen. Vi må ta dette med forurensning på ramme alvor, så vi også kan være gode forbilder for våre barnebarn. Vi snakker tross alt om hvilken framtid de neste generasjoner skal få. Vi må ta oss sjøl i nakken og endre våre dårlige vaner. Dette kan være vanskelig, men har vi noe valg, spør Per Einar Bakken til Ringerikes Blad.

LES OGSÅ: – Fossekallveien er et sørgelig kapittel

P-avgift

– Jeg var i ferd med å betale parkeringsavgift på Ringerike Sykehus med mobilen (App Q-park). Da kom det en hyggelig mann som skulle reise og hadde bet avgift for over 1 time til. Jeg fikk billetten og la den i bilen. En advarsel til andre, da jeg kom ut igjen hadde jeg en gul lapp på ruta, 600 kr. I bot!

Q-park er ivrige i tjenesten, parkeringsplassen var jo betalt for én time til. Det burde være det samme fra hvilke lommebok pengene kom fra, spør du meg, skriver en noe oppgitt bilist.

Brenner du for noe? Ring 32 17 96 66 eller send e-post til direkte.linje@ringblad.no

Artikkeltags