– Det lukter urin både her og der i byen

BEHOV FOR TOALETTER: Kanskje er ikke behovet for offentlige toaletter like presserende som illustrasjonen viser, men når nøden er størst ... Tegning: Herb

BEHOV FOR TOALETTER: Kanskje er ikke behovet for offentlige toaletter like presserende som illustrasjonen viser, men når nøden er størst ... Tegning: Herb

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Direkte linje– Byplan, byplan, byplan. Ja, så planlegg da for svingende et offentlig toalett, det burde kommet for lengst. Det lukter urin både her og der i byen, og det er ikke rart at spisesteder blir dritt lei folk som kun bruker toalettet. Hilsen oppgitt medborger.

LES OGSÅ: Ahmad er lei av tissetrengte turister: – Frekt å bare buse inn for å gå på do

Bråkete motorsykler

– Støyende kjøring på fri eksos er ikke tillatt her i landet, men når det gjelder enkelte motorsykler er visst alt lov. Harley Davidson-sykler bråker mer enn det meste annet, men ingen ser ut til å bry seg. Hvorfor skal disse syklene få bråke slik de gjør, spør en leser.

Takk til sykehuset

– Jeg tenker på hvor heldige vi er som har Ringerike sykehus. Takk til ambulansetjenesten, mottakelsen, intensiven og medisinsk avdeling L3 for fantastisk behandling. Til tross for fulle korridorer og travel ferietid, har jeg følt meg godt ivaretatt under deres faglige dyktighet. Godt å reise hjem og vite at dere er der om noe skjer igjen. Tusen takk, sier Marit Gustavsen til Direkte linje.

Takk for is!

– Jeg vil gjerne få sende en stor og varm takk til eieren av Garntangen kiosk. Forleden var brukere av aktivitetssenteret Gleden ved Austjord på tur dit. Eierne ga da softis til alle deltakerne på turen. En flott gjerning som fortjener takk, sier Toril Solberg til Direkte linje.

Brenner du for noe? Ring 32 17 96 66 eller send e-post til direkte.linje@ringblad.no

Artikkeltags