– Underbuksehumor og latterliggjøring av våre nye landsmenn er lite å betale for

– Billig og til dels vulgært, mener Liv Karin Kval om O' jul med din glede.

– Billig og til dels vulgært, mener Liv Karin Kval om O' jul med din glede. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

– Latterlig dårlig juleshow

Direkte linje – Et latterlig dårlig juleshow hadde vært en bedre tittel på årets juleshow på kulturhuset i Hønefoss. Jeg har overvært flere; dette er det dårligste. Det virket nesten som skuespillerne hadde tatt lett på oppgaven og snekret sammen noe i full fart. Når det hele dreier seg om dårlig underbuksehumor og latterliggjøring av våre nye landsmenn, synes jeg det er lite å betale for. Billig og til dels vulgært. Slik humor ser man mer enn nok av ellers i samfunnet, om man ikke skal betale for å se det. Her trengs det skjerpings!

Tenk hvor mye morsommere et slik show er med gode poeng fra lokalsamfunnet, presentert med varme og ektehet. Da kan man le så tårene triller, og glede seg over gode skuespillerprestasjoner. Orkesteret gjorde imidlertid en god jobb, som vanlig! Beklager, men dette ble for tynt, skriver Liv Karin Kval til Direkte linje.

Ringerikes Blads anmelder ga terningkast 5. Les anmeldelsen her:

– Takk for en fantastisk fin kveld

– Jeg vil gi ros til Hallingby skolekorps for den flotte jubileumskonserten de holdt i helgen. Her var det et topp program med lysbilder og historikk mellom numrene. Det var gjestedirigenter og utstilling av gamle uniformer og faner. Gyldenløve Brygge Swing ensemble kom på besøk. Ikke minst korpset selv leverte en fantastisk fin kveld under sin dirigent Ingunn Eriksdatter Nystrand, sier Eva Karlsrud til Direkte linje.

Klarinettister i Hallingby skolekorps.

Klarinettister i Hallingby skolekorps. Foto:

LES OGSÅ: Holdt pilkekonkurranse for å starte skolekorps

– Tar feil om kontantstøtten

– Torgeir Haave Bentsen må sjekke kildene sine før han kritiserer noe som faktisk er et fint velferdsgode for familier med små barn:

  • Kontantstøtten var på 6.000 kroner i 2014 og har derfor ikke økt med mer enn 1.000 kroner.
  • Du kan bare motta kontantstøtte i 11 måneder, fra barnet er 13 måneder til 22 måneder.
  • Du må ha vært medlem i folketrygden i minst fem år for å få utbetalt dette.

Noen foreldre ønsker å være lenger hjemme med de aller minste, og noen ganger er det ikke ledig barnehageplass heller. Derfor er kontantstøtten et supert alternativ for barna som trenger eller må være hjemme med mor eller far ett år ekstra, sier Gunni Banggren til Direkte linje.

Brenner du for noe til Direkte linje?
Ring 32 17 96 66 eller send epost til direkte.linje@ringblad.no

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.