– Angående Randi Lehnes innlegg på direkte linje 31.7 kan jeg ikke se at Odins eier tråkker over eller feilinformerer gjester angående badestranda på Onsakervika. Allemannsretten gjelder for alle i utmark stadfestet i høyesterett. Alle turister, badegjester fra inn- og utland har rett til å bade på Onsakervika, også de fra Odin camping, sier «gjest på Odin camping».

Etterlysning

– For noen år siden var det en lokal gutt som samlet inn disse små ringene til brusbokslokk. Jeg forsto det slik at de ble brukt til metall for proteser, sier Aslaug Loe Fjeld. Nå har hun samlet disse små metallbitene i flere år, og vil gjerne komme i kontakt med gutten, slik at de kan komme til nytte.

Kommunal vrangvilje

Hengebrua på Veme: – Jeg leser i Ringerikes Blad 4. september at kommunen ikke vil betale for nye planker på Borglund hengebru på Veme, og begrunner det med at kommunen ikke er eier av brua. Dette synes jeg er både smålig og urettferdig, særlig sett på bakgrunn av at kommunen og Vegvesenet har investert 1,5 millioner i oppgradering. Bygdefolket har krav på å få en bro som er sikker å gå på, uavhengig av eierforhold. Det kan ikke koste all verden å få lagt sikkert dekke på broen. Jeg ber kommunen ta til vett og prioritere sikkerhet framfor å drive flisespikkeri og formalprosedyre, sier Olav Bjotveit.

HBK- trener

– Jeg så kampen mot Fredrikstad siste kampen til HBK.

Det virker for meg at halve laget er ikke motivert til å sparke fotball. Det er derfor laget ligger så langt nede på tabellen. Jeg tror ikke trenerbytting kan gjør noe med det siden halve laget sliter med motivasjonen, men jeg håper og tror at jeg tar feil, sier «Fotballinteressert fra distriktet».

– Ordet sinnssyk

– Ordet sinnssyk preger smange setninger, blant annet i RB 31. august der det skrives at arkeologen fikk helt sinnssyke resultater på radaren ved Sørum. Sinnssyk er en alvorlig psykisk lidelse som rammer mange så ordet må bare brukes i denne sammenhengen, sier en innringer.