– Poser med møkk ligger igjen

Direkte linje. Illustrasjon: Colourbox

Direkte linje. Illustrasjon: Colourbox

Artikkelen er over 2 år gammel

Hundemøkk og flygende gjess er blant temaene i dagens direkte linje.

DEL

Direkte linje– Hvorfor samler eierne opp dritten etter hundene sine i plastposer, men lar posene ligge igjen langs stier og turveier, spør en av våre leserne. Tipseren lurer hvem hundeeierne tror vil samle inn disse posene. En annen leser mener det ser ut til at mange hundeeiere tror det gjelder andre «regler» for hundelufting om vinteren enn om sommeren.

– En skulle i hvert fall tro det når en ser hvor mye bikkjemøkk det ligger igjen i snøen langs stiene som både turgjengere og hundeluftere bruker i distriktet vårt, sier denne leseren.

Gjess på vingene

Midt på dagen onsdag så et par av våre lesere hver for seg en kjempestor gåseflokk som passerte distriktet vårt og de ringte lokalavisen for å fortelle om dette tegnet på at våren nærmer seg. Inger Johanne Laeskogen som observerte flokken over Viul, spør samtidig om det ikke er uvanlig tidlig med et slik stort gåsetrekk over distriktet vårt. Den andre som tok kontakt og fortalte om den store gåseflokken på vei nordover, var Bjørn Helgesen.

– Treet sto vel i veien

Jeg hadde for en tid siden et spørsmål i denne spalte om hvorfor ett friskt tre, som sto på Glatved brygge, prompte ble hogget ned av arbeiderne på Gledeshuset. Selvfølgelig sto det i veien for det store banneret med reklame for bedriftene som er med på byggingen av Gledeshuset. Ja-ja så var det et skår i gleden da, sier Egil Eriksen.

Dikt: Årets første blåveis

Blåveisen titter og roper hei

Nå er det vår

Snøen den er vi lei

Nå skal rådyra få bedre kår

Nå er det snart tid for

russ og 17. mai

Hvit bursdag for Norge vi spår

Vi skal ikke glemme

arbeiderne 1. mai

det er vi som rår

Aslaug Sæther

Leserfoto

Leserfoto

Brenner du for noe til Direkte linje?
Ring 32 17 96 66 eller send epost til direkte.linje@ringblad.no

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags