– Jeg så at det var noen som etterlyste terapi i form av hesteridning i distriktet. Jeg vil på det sterkeste anbefale Hest og Mestring. De holder til i Haugsbygd. Flinke folk med relevant utdanning og lang erfaring innen psykisk helse. Sjekk de ut på www.hestogmestring.no, sier Heidi til Direkte linje.

Mer om terapi-ridning

– Vi ser dere hadde en forespørsel fra en av deres lesere, om terapiridning. Vi tilbyr også det, forteller hestefaglærte Helga Skollerud og psykolog Ingrid Strøm til Direkte linje.

Eiendomsskatt

– En liten kommentar til onsdagens artikkel om økning av eiendomsskatt på Jevnaker. Journalisten bør være litt mer informert, for eiendomsskatten ble IKKE redusert i fjor. Men politikerne reduserte økningen med 50 % ut ifra forslaget til rådmannen. Og å redusere et forslag om økning er vel ikke det samme som å redusere eiendomsskatten? For eiendomsskatten ØKTE i fjor med 25 %, mens forslaget fra rådmannen var 50 %. Samtidig fikk rådmannen økt sin lønn betraktelig (en økning på 135.000 er ikke mange forunt). Nå skal altså eiendomsskatten opp igjen, og snart må vi betale hver gang vi skal ut og inn av kommunen. Kanskje blir det for dyrt å bo her i denne ellers flotte kommunen, sier Berit Hafnor.

Haiku

Transport

Fra sted til sted

Fra A til B

Noen er passasjer

i limousin

Jeg er passasjer

i kroppen min.

Rolf Håndstad


Brenner du for noe? Ring 32 17 96 66 eller send e-post til direkte.linje@ringblad.no