– Litt tungvint å parkere sykkel på torvet når parkeringen er pakket inn i snø. sykkelfeltet i Hønengaten er heller ikke så lett å benytte med snøhauger flere steder, er det vanskelig å få brøytet? Hønefoss har et stykke igjen før det kan kalles sykkelby, sier en helårssyklist til Direkte linje.

Barn og nattverd

– Det forundrer meg å lese Kristin Moen Saxegaard's innlegg i Ring Blad 13. desember, om barn og nattverd. Da jeg var ung, var regelen at man ikke kunne gå til nattverd før man var konfirmert, skriver en leser til Direkte linje.

Hvem bestemmer hvor og hva vi skal kjøpe?

– Hallo, vi lever i 2018, nå må naiviteten og grådigheten vike for dagens virkelighet. Hvis noen fortsatt tror at de kan bestemme hvor kundene skal kjøpe sine dagligvarer, bør de gå over i andre bransjer. Det er fortsatt de gamle reglene som gjelder, og til evig tid: BBB, beliggenhet, beliggenhet og beliggenhet! Jeg ønsker Coop velkommen til Hvervenkastet, sier Runar Johannessen.

Når kan vi forvente å få avisen?

– Når kan vi forvente å få avisen når man bor sentralt i Hønefoss, spør Hilde Prestmo. Svaret fra distribusjonsselskapet er: Her er det vikar under opplæring. Det normale er 06.30 på ukedager og 09.00 – senest på lørdager.

Et flott innlegg om elkraft!

– Thorleif Gravdahl hadde et flott innlegg i Ringerikes Blad nylig. Dette vanvittige sløseriet med elektrisk kraft må stoppes snarest. Enhver med sunn fornuft må jo skjønne at dette er med kryptovaluta er noe som bare er til for uærlige hensikter, sier Arnulf Skogstrøm til Direkte linje.

Juledikt

Julestemning

Setter oss foran peisen,

hvor vi ser ut av vinduet.

Har hengt opp flesk til meisen

Det lysner opp i vår stue.

Vedkubber knatrer og knitrer.

Vi setter treet i foten.

Julekulene glitrer,

av Glade jul lyder noten.

Ute er det så stille.

Lydene dempes av snø.

Vi søker sammen det milde.

Om en stund vil vinteren tø.

Elling Lien Vistekleiven

Brenner du for noe? Ring 32 17 96 66 eller send e-post til direkte.linje@ringblad.no