Direkte linje: – Veien er finere nå enn på sommeren

Direkte linje. Illustrasjon: Colourbox

Direkte linje. Illustrasjon: Colourbox

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

– Jeg vil sende en varm hilsen til brøytemannskapene på Holttangen her i Hønefoss. De gjør en fantastisk jobb, sier Grete Maren Faafeng, som legger til at brøytingen har vært enestående i hele vinter.

– Det er utrolig flott. Veien er finere nå enn på sommeren, hvor veien er både hullete og dumpete.

RB og håndball

– Jeg synes RB-sporten ikke gjør en veldig imponerende jobb vedrørende dekning av håndballen i distriktet. På onsdag spilte HSK sitt 2. divisjonslag, kamp mot Fredrikstad. Jeg har ikke observert forhånds omtale, og det var ingen som var i hallen for å dekke kampen. Kampen var en fartsfylt og god kamp, der HSK-jentene vant over tabelltoer Fredrikstad 34-32. Utrolig innsats av våre jenter. Det kan vel ikke sies om RB-sporten. (Det var heller treningskamp for HBK denne dagen.) Selv om det ikke helt har gått veien for våre håndballjenter denne sesongen, synes jeg det er lokalavisens plikt å være på det lokale idrettslivet. Håper på en bedre oppfølging resten av sesongen, sier Thor-Martin Vatningen.

Nytt bibliotekskilt

– Torget på Jevnaker har store skilt på apoteket og vinmonopolet. Men det er på tide at også biblioteket får et nytt og stort skilt som viser at Jevnaker også satser på åndelig føde. Nåværende skilt ser ut som et gammelt veiskilt og står innenfor glassruta. Helsing frå Terje Olsvik.

Brenner du for noe? Ring 32 17 96 66 eller send e-post til direkte.linje@ringblad.no

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags