Gå til sidens hovedinnhold

Langt til nordsiden fra Sentrum Stopp

Artikkelen er over 3 år gammel

– Hva med en bussholdeplass i Øyabakken, spør en busspassasjer i Direkte linje.

– Går det an å få en bussholdeplass i Øyabakken når byggeprosjektet er ferdig? Bussene fra og til Heradsbygda har ingen stopp mellom sentrum, og det gamle meieriet i dag. Skal en over på nordsiden er det ganske langt å gå fra Sentrum stopp sammenlignet med om hvor det det ville vært om det var en holdeplass i Øyabakken, skriver en trofast busspassasjer på den nevnte strekningen.

Takker for hyggelig sommerfest!

– Torsdag i forrige stelte de ansatte i Krokenveien 17 i stand en hyggelig sommerfest for oss beboerne. Det ble en hyggelig dag med kaker og god musikk. Vi er veldig fornøyd og vil med dette takk de ansatte for at de stelte i stand en slik fin sommerfest, sier en talsperson for beboerne på telefonen til Direkte linje.

– Kort tid på tømming og kontroll

– Jeg leste i avisen tirsdag at tømming og kontroll av septiktank tok 13 minutter hos Leslie Henriksen på Nes i Ådal. Hos meg tok det et kvarter, og jeg skjønner heller ikke at det da var tid nok til å utføre en skikkelig kontroll som berettiger tilsynsavgiften, sier en leser på Hallingby.

– Stenge av Røyse i mange timer?

– Hva i alle dager er det som skjer? Oppslag på røyseveiene sier at veien skal stenges 1. og 2. juli mellom kl. 08.00 og kl. 19.00. Det går da ikke an å stenge av Røyse i så mange timer. Her må sykkelklubben komme med nærmere opplysninger, melder Harald Bunes til Direkte linje i en e-post.

– Hva med dem som aldri får en sekser?

– Juni. Like sikkert som at avisene skriver om hvordan sommerværet vil bli, kommer historiene om de superflinke elevene med bare 6-ere på karakterkortet. De har gjort en fantastisk jobb. Bravo! Men hvor er historiene om alle dem som sliter like mye, eller enda mer, uten å få en eneste 6-er, spør en av våre lesere i en e-post til Direkte linje.

LES OGSÅ: – Hva er det vi betaler for?

Brenner du for noe til Direkte linje? 
Ring 32 17 96 66 eller send epost til direkte.linje@ringblad.no

Kommentarer til denne saken