Debatten om Ringveien fortsetter: – Anbefaler kommunen å se på virkelighetens verden

Direkte linje. Illustrasjon: Colourbox

Direkte linje. Illustrasjon: Colourbox

DEL

Direkte linje– Ringerike kommune sier i et innlegg 11. oktober at det er samme asfaltbredde som tidligere. Dette er sikkert riktig, men det hjelper lite når den effektive veibredden er innsnevret på grunn av et nytt rekkverk på innsiden av det gamle. Dette medfører at den såkalte veiskulderen utenfor asfaltkanten brukes av bilene når to biler møtes. Dette var vel ikke meningen, men er like fullt virkelighetens hverdag.

– Jeg bor i Ringveien 11 og ser dette hver dag. Det er hårfin avstand mellom møtende biler. Min påstand er at det er godt mulig å legge på ca. 40 cm ny asfaltstripe uten at veiskulder og grøft blir ødelagt. Min anbefaling til kommunen er å se på virkelighetens verden og eventuelt fire litt på veiskulderteorien, sier Per Stamnes.

BAKGRUNN: – Ringveien er farlig

– Dårlig vei til Haga bru

– Veien ned til Haga bru på Tyristrand er i dårlig stand. Den er veldig ujevn og med store hull, så det er stor risiko at biler som kjører der blir ødelagt. Veien har ikke blitt gjort noe med på mange år. Må det skje en ulykke for at det skal bli gjort noe? Før var det asfaltvei, nå er det en hullete og ujevn grusvei, sier Hans Andreas Fegri.

Fant nøkler

Husnøkkel med alarmbrikke funnet på gangveien ved Heggen, Veme, 10.oktober. Kan hentes mot beskrivelse av nøkkelringen som sitter på. Tlf: 92812589

Brenner du for noe? Ring 32 17 96 66 eller send e-post til direkte.linje@ringblad.no

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags