– Gi spisestedet en ny plakat etter stenging av bygård

STENGT: – Her synes jeg kommunen eller kommunelegen skal gi innehaver en liten julegave, skriver Per M. Haakenstad.

STENGT: – Her synes jeg kommunen eller kommunelegen skal gi innehaver en liten julegave, skriver Per M. Haakenstad. Foto:

Av
DEL

Direkte linje– Eier av gatekjøkkenet New York i Stabells gate har blitt pålagt av kommunelegen å stenge fordi gårdeier ikke holder kloakken i orden. Kloakkproblemene er i bakgården og sees derfor ikke fra inngangen til gatekjøkkenet. De ansatte der har prøvd å sette opp en plakat om hvorfor de er stengt. Plakaten er vanskelig å forstå grunnet dårlig håndskrift og dårlig norsk.

– Jeg kan tenke meg at verken kommunen eller kommunelegen har et ansvar for å lage en plakat i forbindelse med stengingen, men her synes jeg de skal gi innehaver en liten julegave. Skriv en enkel, forståelig plakat i A3 om hvorfor gatekjøkkenet er stengt og at stengingen ikke skyldes feil hos gatekjøkkenet. Det kan være positivt for gatekjøkkenet, slik at de kanskje klarer seg etter at gårdeier etter hvert får rettet opp i feilene som fører til stenging, skriver Per M. Haakenstad til Direkte linje.

Tanker og ordtak

Tanker

Normalt?

Hvis alt

er som normalt

må det være

noe veldig galt.

Ordtak

Nød

lærer påkledd kvinne

å strippe.

Rolf Håndstad, bygdetulling.

Brenner du for noe? Ring 32 17 96 66 eller send e-post til direkte.linje@ringblad.no

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags