– Hva er det med ungdommen?

Direkte linje. Illustrasjon: Colourbox

Direkte linje. Illustrasjon: Colourbox

DEL

Direkte linje– Er 20 år gamle skolebøker skrevet på et uforståelig språk? Da er det vel heller forfatterens formuleringer eller fagforståelsen det er noe i veien med. Og skoleeleven som i onsdagsavisen anbefaler jevnaldrende å dra på fylla i Syden? Hæh? spør Arild Martinsen.

LES OGSÅ: Bruker 20 år gamle lærebøker på skolen 

Parkering i Osloveien

– Ved lyskrysset i Osloveien ned mot Meny hadde elever/ansatte ved høyskolen parkert sine biler, fire i alt. Det er byggearbeider ved skolen og det er vel problemer med plasser til å sette fra seg sine biler i området. Bilene sto ikke til hinder for biltrafikken eller gående, for jeg gikk fra sykehuset på formiddagen. Parkeringsvakter har jeg ett spesielt øye til. Her hadde en parkeringsvakt fra Ringerike kommune vært spesielt nidkjær og satt gule lapper på samtlige fire biler med gebyr på kr 900,- på hver bil. Personlig så har jeg Q-park langt oppi halsen, men dette tar kaka, sier Egil Eriksen.

Savner båt

En 17 fots Draco er forsvunnet fra vestsiden i Sperillen. Båten er nymalt hvit utvendig og har blå presenning. Båten har innenbords Volvo Penta motor. Båten er hektet av bøya. Har du sett båten, eller har annen informasjon, vennligst ta kontakt med Torfinn Rolid, tlf. 41 22 81 26

Katt savnes

Jevnaker sentrum: Jones er dypt savnet av sin familie. Han forsvant onsdag 29. august fra sitt hjem i Kirkegata. Han er kastrert og ID-merket. Har du opplysninger om Jones, så ta kontakt snarest med Nicole Brenna på tlf. 472 89 167.

Brenner du for noe til Direkte linje?
Ring 32 17 96 66 eller send e-post til direkte.linje@ringblad.no

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags