– Supert at vi får så mye støtte. Nå blir det både rakafisklag, julebord og fårikålfest!

TAKKNEMLIG: Det var omkring 50 boder på Holemarked 2018. En av dem tilhørte VOV (Vik Omsorgsboligers Venner), som nå takker ærbødigst for pengene som kom inn.

TAKKNEMLIG: Det var omkring 50 boder på Holemarked 2018. En av dem tilhørte VOV (Vik Omsorgsboligers Venner), som nå takker ærbødigst for pengene som kom inn. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Direkte linje – VOV (Vik Omsorgsboligers Venner) hadde egen stand på Holemarkedet på lørdag. Det ble en flott dag på alle måter. Strålende sol og masse mennesker. Loddkjøperne sto i kø for å sikre seg en av de flotte premiene som var gitt av forretningene i distriktet. Tusen takk til både loddkjøpere og sponsorer, sier Roar Buraas.

– 7.300 kroner kom det inn i kassa til VOV. Da blir det både rakafisklag, julebord og fårikålfest for bygdas eldre garde. Når jeg som tigger, kommer inn i en forretning for å tigge noe til lotteriet vårt, er det så utrolig fint, nesten uten unntak, å bli møtt på en så positiv måte som jeg har erfart.

– Det er helt fantastisk hvordan næringslivet i Hole og Ringerike stiller opp på denne måten og gir noe tilbake til sine kunder i nærmiljøet. Alle lotteripengene vi fikk inn brukes direkte til sosiale formål uten noen form for unødig byråkrati eller driftsutgifter.

– VOV er en forening bestående av en gjeng med mennesker som bruker av sin fritid til å gjøre hverdagen litt bedre for andre. Supert at vi får så mye støtte, sier Roar Buraas.

– Takk til sykehus-englene

– Etter å ha blitt operert på Bærum sykehus ble jeg overført til Ringerike sykehus. Jeg ønsker å takke englene som virkelig tok vare på meg under mitt korte opphold på sykehuset, sier Linda Jean Mayes.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags