– Tror på ny vei i annen trasé ved Lisletta

Denne veien har gått ut på dato, skriver Åsmund Martinsen.

Denne veien har gått ut på dato, skriver Åsmund Martinsen. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

– Fylkesvei 241 Klekken – Hønen er for lengst gått ut på dato, så her kommer det nok ny vei i en annen trase når penga er klare. Etter massiv kampanje ble det for noen år siden bygget gangvei fra Klekken til Putten. At den nesten ikke brukes er en sak, viktigere er hvilke unødvendige standard den ble bygget i. Med slike kostnader og ny vei som bakteppe, er det bortkasta penger å tenke gangvei på resten av fylkesvei 241, skriver Åsmund Martinsen til Direkte linje, og fortsetter:

– Fartsgrense 50 kilometer i timen på Lisletta? Når fartsgrenser settes så kunstig lavt at helt vanlige lovlydige bilister bryter fartsgrensen, er det fartsgrensen det er noe galt med. Resultatet blir at altfor mange av oss blir både fattigere og kanskje uten førerkort, og det kan da ikke være meningen. Jeg kjører svært ofte denne delen av fylkesvei 241 både til og fra Hønen, men har aldri sett noe uvettig kjøring der, selv forbikjøringer ser du praktisk talt aldri. Heller ikke har det stått noe i avisen om uhell av betydning på fylkesvei 241, så 60 kilometer i timen på Lisletta er det bare fordeler med.

LES OGSÅ: Her plukker UP førerkort ukentlig

LES OGSÅ:

Julegateåpning 18. november

Kommentarer på Ringerikes Blads Facebookside:

– Det er for tidlig – blir lei julemaset lenge før jula kommer- alt blir kommersialisert. Julenisser og pynt av alle slag var jo i butikkene på Kastet iallfall tidlig i oktober eller var det slutten på september? Så vidt de fikk ut sommervarene før de begynte, riktignok var det et lite avbrekk nå i helgen da de fikk skviset inn litt Halloween-utstyr! Ja ja! skriver Kjellaug Skotte.

– Altfor tidlig. Er det fordi handelsstanden skal tjene mer? Lørdag før 1. søndag i advent hadde vært riktig! skriver Anne Bjørg Løvstad Loktu.

Brenner du for noe til Direkte linje?
Ring 32 17 96 66 eller send epost til direkte.linje@ringblad.no

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken