– Tusen takk til alle ansatte

Anne Sofie setter stor pris på alle de ansatte på Sokna omsorgssenter.

Anne Sofie setter stor pris på alle de ansatte på Sokna omsorgssenter. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

I dagens Direkte linje handler det om Sokna Bo- og Omsorgssenter, butikkservice, skiløyper og et hint av sommer.

DEL

– Takk til ansatte

– Tusen takk til alle ansatte på Sokna Bo- og Omsorgssenter. Dere viser omsorg, varme og faglig god kunnskap i det dere gjør. Selv om dere har det travelt har dere alltid tid til et smil og vennlig ord både til beboere og pårørende. Jeg er trygg på at mor har det veldig godt hos dere. Det betyr mye. Hilsen Anne Sofie.

God service

De ansatte i Telenor-butikken i 1. etasje i Kuben fortjener virkelig honnør for god service, sier Rolf Bråthen. Han leverte en mobiltelefon for å skifte et deksel, men endte opp med å kjøpe en ny telefon. Samtidig ble det levert en pc som hadde fått uønsket programvare. Dette ble slettet i løpet av få dager. – Den måten vi ble tatt imot på av en svært hyggelig betjening, setter vi stor pris på, sier Rolf Bråthen.

Fine løyper

En leser ønsker å takke for fine skiløyper på Tolpinrud. – Det er flott med så fine oppkjørte løyper i nærmiljøet, sier leseren som selv er flittig bruker av skiløypene.

Linerla er her

Annikken Brovold fra Jevnaker har fått besøk av linerla på hytta si på Onsaker. – Det er så koselig, da er det sommer'n – nesten, sier Brovold, som har forsket seg fram til at fuglen er særlig glad i smultringer.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken