– Høyrepolitiker Christopher A. Wand ber fylkesmannen bruke tvang for å slå sammen Hole med Ringerike kommune. Nå er tvangsekteskap sjelden lykkelige ekteskap, men av og til kan det være en nødvendighet for å oppnå positive effekter på lang sikt. Ringerike kommune kan bl.a. bidra til at Hole kommer seg ut av Robek. Hole ble slått sammen med Ringerike ved forrige kommunereform i 1964, og tiden er nå moden for gjenforening. Fylkesmann Helen Bjørnøy har tidligere ment at Ringerike, Hole og Jevnaker bør bli en kommune. Som presteutdannet er jeg overbevist om at hun vil oss alt vel, sier Olav Bjotveit.

Trenger offentlig toalett

– At noen gjør sitt fornødne i parken, som beskrevet på siste side i mandagsavisen er ikke bra, men kanskje et tegn på at kommunen bør få på plass et offentlig toalett. Om ikke i parken, så i alle fall sentralt plassert i Hønefoss, sier en innringer.

Rulletrapp og respekt

– «En av Kubens kunder» må nok komme med en ting her nok en gang. Det er jo ikke rart at enkelte irriterer seg over at folk ikke respekterer skilter som senteret har satt opp, nemlig det å STÅ til høyre og GÅ til venstre. Det virker som om det skiltet er usynlig. Vi ser allerede nå at egoisme dessverre er veldig stort her i distriktet. Det handler ikke om å komme seg fort fram, dette handler først og fremst om å respektere andre.

Brenner du for noe til Direkte linje? 
Ring 32 17 96 66 eller send epost til direkte.linje@ringblad.no