– For lite julestemning på Kuben?

FEIL MUSIKK: Turid Bakken mener butikkdriverne på Kuben bør velge en annen tyåe musikk i lokalene sine.

FEIL MUSIKK: Turid Bakken mener butikkdriverne på Kuben bør velge en annen tyåe musikk i lokalene sine. Foto:

Av
DEL

Direkte linje– Blir det for mye eller kanskje for lite jul på Kuben? Forleden dag var jeg på Kuben for å handle julegaver, og det er ikke til å betvile at juleinnredningen har inntatt kjøpesenteret. Men det jeg betviler er om julestemningen har inntatt kjøpesenteret, for musikken som spilles inne på butikkene minner lite om jul. Slik jeg kjenner Jesus, ville han aldri ha funnet på å høre på disse sangene. Er det en slik internett og facebook- jul vi ønsker å ha, spør Turid Bakken i Direkte linje.

Kampen for de eldre

– Per Stamnes hadde et innlegg for noen dager siden, der han uttrykte glede over at Unni Carlsen vil inn i politikken og kjempe for de eldre. Men dette er da ikke noe nytt, eller er det kanskje det for Høyre? Denne saken har Arbeiderpartiet og flere med kjempet for så lenge jeg kan huske, sier Arne Benterud.

Bilen på Steinssletta

... ikke en så genial løsning likevel! Ikke registrert kjøretøy ikke lett å få vrakpant på. Eller kanskje det er lettere i Hole, spør Helge J. Johansen (pensjonist'n) i Direkte linje.

LES OGSÅ: – En genial løsning på bilproblemet

Nissetun

– Rudstunet i Hole er døpt om nå i adventstiden, sier Ragnar Enerhaugen. Han har sendt dette julebildet fra «Nissetunet» til Direkte linje.

NISSETUN: Rudstunet i Hole har fått nytt navn. Foto: Privat

NISSETUN: Rudstunet i Hole har fått nytt navn. Foto: Privat

Brenner du for noe? Ring 32 17 96 66 eller send e-post til direkte.linje@ringblad.no

Artikkeltags