Bom om bom

– Jeg ser at Jim Gallagher i torsdagsavisen sier at Ringerike er Ap-styrt. Dette er vel ikke helt riktig. Nå har det en god stund vært fire partier som samarbeider. Ap har riktignok ordføreren, men det er formannskapet som bestemmer. Og det er vel sånn at ikke bare kommunen bestemmer om det skal bli bomring rundt Hønefoss. Her har vel fylket og staten sitt å si også. Så Jim, du får rette baker for smed og ikke gi Ap skylda for alt, sier Arne Benterud til Direkte linje.

LES DEN HER: Bom om bomring i Hønefoss | Jim Gallagher

Bomring

– Kronikken til Jim Gallagher «Trafikk»– Hurra, klar tale fra deg, Jim Gallagher, om trafikken og bomringen i Hønefoss! Dette må RB lage et særtrykk av og sende til alle kommunens politikere. Kjell Børre bør også drive høytlesing på første kommunestyremøte så de der kan få dette litt «sånn litt under huden», sier Helge J. Johansen (pensjonisten).

KrF i dårlig selskap

– Det er trist å være vitne til at KrFs stortingsrepresentanter har latt seg overtale av den blågrønne regjeringen til å gå inn for tvangssammenslutning av Finnmark og Troms og de fire fylkene Akershus, Buskerud og Østfold. Ingen av disse ufornuftige konstruksjonene er bygget på demokratiske beslutninger og bærer preg av stormannsgalskap og fordekt EU-tilpasning. Folkeavstemningen i Finnmark viste at hele 87 prosent av innbyggerne var imot sammenslåing med Troms. Fylkestingene i Akershus, Buskerud og Østfold gikk imot sammenslåing. KrF har gjennom sin tilslutning til regjeringens elefantsyke og udemokratiske handlemåte havnet i dårlig selskap. Et parti som påberoper seg kristne verdier, har fått en stygg og varig ripe i lakken, sier Olav Bjotveit

Brenner du for noe? Ring 32 17 96 66 eller send e-post til direkte.linje@ringblad.no