– Er politikerne sikre på at det er dette innbyggerne vil?

KULTURSCENE: – Er politikerne sikker på at det er dette innbyggerne vil, hvis det går på bekostning av andre kommunale oppgaver? spør Erik Nikolaisen i Direkte linje.

KULTURSCENE: – Er politikerne sikker på at det er dette innbyggerne vil, hvis det går på bekostning av andre kommunale oppgaver? spør Erik Nikolaisen i Direkte linje. Foto:

DEL

Direkte linje– Jeg synes det er veldig fint at det blir bygd et kulturhus på Jevnaker. Politikerne er jo valgt for å forvalte innbyggernes sine penger, så da forventer jeg jo selvfølgelig at andre kommunale tjenester som helse/skole og andre kommunale oppgaver er ivaretatt på en måte som innbyggerne er fornøyd med...

– Er politikerne sikre på at det er dette innbyggerne vil, hvis det går på bekostning av andre kommunale oppgaver? sier Erik Nikolaisen.

LES OGSÅ: Halleluja-stemning for Kulturscenen på Jevnaker: – En svart diamant 

– Jevnakers holdning

– Jevnaker kommune må ha en annen holdning enn de har i dag til dem som varsler om uregelmessigheter. Jeg har hørt fra folk som sier de får beskjed om å rydde i søpla si selv når de tipser om søppeldumping, sier Martin Greftegreff.

Brenner du for noe? Ring 32 17 96 66 eller send e-post til direkte.linje@ringblad.no

Artikkeltags