– Vanvittig kjøring i Dronning Åstas gate

Direkte linje. Illustrasjon: Colourbox

Direkte linje. Illustrasjon: Colourbox

DEL

Direkte linje– Til tross for til tider ekstrem defensiv kjøring innenfor bygrensa, er det lite som tyder på at det også er lav fart i Dronning Åstas gate på Eikli. Stadig gir bilførere bånn gass fra krysset og nedover gata, så det virkelig brøler i motorer før det skrikes i bremser. På grunn av brannstasjonen kan det kanskje ikke settes opp fartsdumper her, men det burde det virkelig vært – og gjerne et par stykker, skriver en nabo på stedet.

Flott på Hvelven

– Vi er heldige som har fått tildelt plass på dagavdelingen på Hvelven, skriver Sigurd (98) til Direkte linje.

– Vi trives godt sammen med de andre brukerne som er 12–15 stykker og finner det riktig å omtale forholdet nærmere. De har en stab på 2–3 stykker og et par lærlinger/elever. Kort karakteristikk: En av de ansatte har vært med fra start- 14 år i alt. Hun er som skapt for jobben, kompetent og erfaren. Hun gjør seg kjent med alle brukerne, da vet hun også hvor behovene for eventuell støtte ligger. Støtten kan være fysisk eller psykisk. Den fysiske ser vi daglig – rullestol, med ofte med et fast grep. Det psykiske kan være like viktig, med trygghet og tilhørighet. Elskverdigheten i omgang med henne er en selvfølgelighet, dette er også godt etterlevd av de andre i staben. Trivselen og omgangstonen på Dagavdelingen er merkbar god, noe som kommer alle brukerne til gode, skriver Sigurd (98) til Direkte linje.

– Hvem kjørte i hjel katten vår?

– Hvem kjørte på den gode katten vår, en katt som har taklet veien i mange år? Den gikk ut ca. klokken åtte torsdag morgen, og naboen kom med den etter halvannen time. Da hadde den ligget død midt i veien. Her er det 50-sone, så noen kjører grasalt fort her, sier Marie Berg Gjermundbo, Bønsnesveien 52 i Hole.

Brenner du for noe? Ring 32 17 96 66 eller send e-post til direkte.linje@ringblad.no

Artikkeltags