– Hundebråket hos naboen går nærmest på helsa løs

Direkte linje. Illustrasjon: Colourbox

Direkte linje. Illustrasjon: Colourbox

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Direkte linje– Her jeg bor er vi plaget av forferdelig bjeffing fra tidlig morgen og gjerne til langt på kveld. En nabo har mange hunder stående i en hundegård, og disse lager er forferdelig leven mens hundeeieren er på jobb. Dette går nærmest på helsa løs, og jeg blir nervøs av dette. Vi har kontaktet politiet, Mattilsynet og Dyrebeskyttelen, men ingen kan gjøre noe så lenge hundene både får stell og mat. Men, bjeffingen over så mange timer er bare helt forferdelig. Hva kan vi gjøre for å få stoppet dette, spør en fortvilet innringer til Direkte linje.

– Må akseptere hverandre

– Er det leit eller ok at det i fredagens avis (28.09.), Direkte linje, blir trukket fram stygg oppførsel fra kristent hold? Håper ikke kristenfolket i dag blir oppfattet som «barbariske», og har en slik nestekjærlighet som det blir framstilt i dette innlegget. Det er mye rar kristendom. Helt enig, og ikke all kristendom er godartet. Slik jeg oppfatter kristendommen, skal folket her være ydmyke, snille og be om unnskyldning for sine feil, tilgivelse kaller noen det.

Feilfrie mennesker tror jeg vi må lete lenge etter. Heller ikke dem som tar avstand fra den kristne tro, kan vel påberope seg å være feilfri. Kanskje kan vi også her finne «små» feil om vi «leter grundig». Tror vi kan komme langt med å akseptere hverandre, og godta eller rett å slett ta avstand fra, det vonde, mener signaturen «Kalle, troende til litt av hvert.»

Brenner du for noe til Direkte linje?
Ring 32 17 96 66 eller send epost til direkte.linje@ringblad.no


Artikkeltags