– Jeg synes HRA skal kneppe nebb

Foto: PÅL TR. MANNSVERK

Foto: PÅL TR. MANNSVERK

Artikkelen er over 4 år gammel
DEL

– Bare tull av dem å bry seg med at søppeldunkene blir flott pyntet. De sier at det bare skal være funksjonelt. Hva da med papirposene og stativet til dem, som de har levert ut? Disse er i alle fall ikke funksjonelle, sier Bergljot Mathisen.

LES OGSÅ: Se kunsten som en mulighet, HRA

Elvepadling på gummimadrass

– Jeg leste for en stund siden at politiet nektet ungdommer og seile ned Randselva på gummimadrass. Trodde ikke det var sant. Den gang da jeg bodde i nærheten av Randselva, så var det ganske vanlig å lære og svømme der fra du var omtrent 6 år. Det var den gang det var tømmerfløting som jo gjorde at elva var rein og fin. Vi lagde tømmerflåter ovenfor jernbanebrua, (fremdeles Randselva) som vi seilte på nedover uten hjelm, redningsvest, albuebeskyttere, knebeskyttere. Og det gikk bestandig bra! Vi lagde trau, som stort sett besto av ei plate huntonitt med karmer på, satt sammen med pappspiker og tjære (dersom vi hadde). Var veldig tungt og ro i motstrøm, men det gikk fint. Sånn er det med den saken, sier Per.

LES OGSÅ: Fire 15-åringer fløt i badebasseng nedover elva - ble reddet i land av brannvesenet

Blomsterurne borte fra Eikliveien

– Urnen forsvant utrolig nok fra Eikliveien 1 torsdag ettermiddag eller kveld. Den er tung, håper vedkommende som tok den har vond rygg i dag. Vi håper på at noen har sett den i området rundt Rådhuset, Eikli, Benterud. Kontakt Merete Dahl, 936 64 895.

Foto:

DIKT

Frihets-haiku

rota holder fast,

junidagens varme sol

folder kronblad ut

– Carl Fredrik Hansen

Brenner du for noe til Direkte linje?
Ring 32 17 96 66 eller send epost til direkte.linje@ringblad.no

Artikkeltags