Etterlyser tiltak mot HRA-lukta

Ronald Hagen etterlyser tiltak mot lukt fra HRA.

Ronald Hagen etterlyser tiltak mot lukt fra HRA. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

Direkte linje – På vei hjem til Bergermotunet påskeaften cirka klokka 21. Stanken slår mot meg verre enn noen gang. Heldigvis ble det bedre utover kveld og natt. Jeg etterlyser konkrete tiltak! Når man henvender seg til HRA eller kommunen, får man bare tåkeprat til svar, skriver Ronald Hagen i en kommentar.

LES OGSÅ: HRA: – Vi tar luktproblemet på alvor

Kastet i skogen

– Hvis du går innover skogsbilveien som går innover til nord for nedkjøringen til Viul fra Eggemoen, vil du ganske fort treffe på denne gamle sofagruppen som noen har kastet. Lenger inn ligger det mer skrot, forteller Gustav Rafdal som var innom redaksjonen med dette bildet.

LES OGSÅ: – Denne holdeplassen blir stadig forsøplet og Her har noen kastet søppel i naturen på Kilemoen

– Problemet med tiggere?

I Ringerikes Blad 6. april kunne vi se at avisen på lederplass etterlyste svar på hva som er problemet med tigging. Hvis vedkommende som skrev den lederen tok seg tid til å se NRKs «Brennpunkt»-program 18. april, så fikk forhåpentligvis denne personen en hel del svar på hva som er problemet i tillegg til de problemene undertegnede tidligere har presentert. Det hadde også vært fint om vår ordfører så programmet. Den samme ordfører som også 6.april slo fast i kommunestyresalen at han ville ha fortsatt tigging i kommunen. Men det aller største problemet slik undertegnede ser det, er vel hvorfor man uten videre skal finne seg i all den elendigheten og kriminaliteten denne tiggervirksomheten medfører, skriver Tor Bøhn til Direkte linje.

LES OGSÅ:

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.