– Ser i avisen at rundkjøringen i Hønenkrysset får skryt, og ja, trafikken flyter bedre. Men jeg har et par bemerkninger. Disse jordhaugene, den ene mellom veien fra Klekken og veien fra Oslo, og den andre midt i rundkjøringen, gjør da krysset veldig uoversiktlig. Det er vanskelig å få fullt overblikk over biler som kommer inn i krysset. Er det ikke viktig å ha god oversikt over hele krysset sånn at trafikken flyter best mulig, fordi en til enhver tid kan se hvordan situasjonen er i krysset? Og, det må da mangle noe oppmerking inne i rundkjøringen, noe som ville styrt trafikken bedre, slik som i rundkjøringen på Hvervenkastet. Når det gjelder lys, så ser jeg jo at stolpene er satt opp, så da settes det vel strøm på ganske snart? skriver Irmelin Kårbø i en kommentar til Direkte linje.

– La Hønefoss bli en pepperkakeby

– Dette er min oppfordring til Ringerikes Blad. Jeg tror interessen kan bli stor blant både små og store, skoler og barnehager. Tror også at dere i lokalavisen er de rette til å starte dette. Kanskje på Kuben kunne vært et fint utstillingssted? Noen som er enige med meg? spør Jorun i en e-post.

Reagerer på varslet nytt DnB-gebyr

– La oss si at jeg låner 100 kroner av deg. Etter en tid vil du ha pengene tilbake, og det er greit, men du får bare 90 kroner, fordi jeg vil ha 10 kroner i gebyr. Jeg er ikke slik, men DnB er, skriver Rolf Håndstad i en kommetar til Direkte linje.

Savnet katt

Mimmi er savnet fra Steinsåsen. Har vært borte lenge og det har blitt lett lenge. Mulig på tur til Haug, Bånntjernveien. Kontakt 93870543 hvis noen har opplysninger.

Brenner du for noe til Direkte linje? 
Ring 32 17 96 66 eller send epost til direkte.linje@ringblad.no