– Jeg gikk langsmed Hønengaten nedover mot sentrum i dag, og lukten som kom fra den rødmalte sykkelfeltet var omtrent like ubehagelig som den lukta som går til angrep på mine nesebor fra bakeriet når jeg går inn hovedinngangen på Kuben. Den eneste forskjellen er at siden dette er et langstrakt malt eller asfaltert område med dette røde, hva den nå enn er, så er ikke plagen like fort overstått, sier Tor-Erik Hafnor til Direkte linje.

LES OGSÅ: Dette mener leserne om det røde sykkelfeltet 

Svar på leserbrev

– Takk for beklagelse, Peder Gjerdrum. Men du er fortsatt feilinformert. Asylfamilien har ikke tidligere oppholdt seg i en metodistmenighet. Jeg har aldri hevdet at den som tar imot asylanter må sørge for en alternativ løsning. Ring gjerne før du skriver mer. Vennlig hilsen Ivar Granum.

Rekkverket på bybrua

– Grønnmalingen har stedvis løsnet og/eller er misfarget. Jeg synes dette var tidlig. Kanskje det bør sjekkes opp, spør en leser Direkte linje.

– Jeg er så imponert!

– Jeg var på Gledeshuset torsdag. Fy søren for et sted og for en glimrende revy! Jeg er imponert over TBA og hva de har fått til. Snakk om å lage gull av gråstein, sier «Eva fra Ådal» til Direkte linje.

Brenner du for noe til Direkte linje?
Ring 32 17 96 66 eller send e-post til direkte.linje@ringblad.no

DIKT

Syden i

Norge

Visst er det varmt

Og litt deilig klamt

Ola dunk må likevel

klage på varmen og syte

De varme sjeldne dagene

MÅ vi bare nyte!

Snøen kommer nok i år –

som i fjor, her hos oss

i det kalde nord

Så grip de varme daglige –

som er så behagelige

Arnoldus Haraldus

Arnold Harald Høistakli