– Vi burde ikke hatt bruktbiler i alle kriker og kroker av denne byen

Direkte linje. Illustrasjon: Colourbox

Direkte linje. Illustrasjon: Colourbox

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Direkte linje– Jeg bruker gjerne minibanken i den gamle Sparebanken i Hønengata. Nå er det en bruktbilforretning der, og dette skaper noen utfordringer. Det skal være kundeparkeringsplasser til 10–12 biler, men eier av bruktbilforretningen har fylt opp med bruktbiler i stedet. Det er så fullt at det er umulig for en kunde som er avhengig av bil å parkere, og nesten umulig å komme fram med rullator. Minibanken er derfor svært lite tilgjengelig for dem som trenger den. Banken burde kanskje ikke vært der i det hele tatt, men vi burde ikke hatt bruktbiler i alle kriker og kroker av denne byen heller, vi burde bygge flere leiligheter i stedet. Dette er noe vi burde tenke over ved neste kommunevalg, sier Åsmund M. Skoglund til Direkte linje.

Trefall på Eggemoen

– På joggerunden min for litt siden møtte jeg uventede hindre, i form av at to store og solide bjørker (rotvelt) lå tvers over traseen. Den ene bjørka kunne en lett hoppe over, men den andre måtte en nesten krype under. De ligger i bakken ned mot 1 km-markering, i blå runde, altså på femkilometeren. Til skogeier: Mye flott bjørkeved å ta tak i, sier Audun R. Sætren.

Kommentar til fôr-krise

– Jeg leste i Ringerikes Blad om fôr-krise hos storfebønder, og reagerte på et avsnitt hvor det ble sagt «i verste fall kan dette føre til at friske dyr blir kjørt til slakt». Er det tilfelle at vi bare slakter syke dyr? Dette er svært misoppfattende, sier Maien Hammer.

LES OGSÅ: Norske bønder mangler fôr til 12.000 dyr | Landet rundt

Brenner du for noe? Ring 32 17 96 66 eller send e-post til direkte.linje@ringblad.no

Artikkeltags