Polet til Kuben: – Synd og skam

Vinmonopolet i Sentrumskvartalet

Vinmonopolet i Sentrumskvartalet Foto:

– Senterledelsen bør tenke seg om, det er lov å snu, mener en leser. Stadig flere engasjerer seg i pol-flyttingen i Hønefoss.

DEL

Direkte linje– Hva skjer? Jo, Vinmonopolet skal flytte inn på Kuben. Hvorfor det? Vinmonopolet har da aldri vært vanskelig å finne for dem som ønsker et besøk der. De to forretningene som må flytte ut derimot, vil bli etterlengtet av mange trofaste kunder. Synd og skam. Senterledelsen bør tenke seg om, det er lov å snu. Arg hilsen fra Lillian Teigen.

LES OGSÅ: Tine og Monica må ut når Vinmonopolet flytter inn: – Frykter at butikkene våre legges ned

Polet til Kuben 2

– Oppsigelsene av to veletablerte forretninger på Kuben viser en kynisme som ikke burde forekomme i et forretningssenter som tross alt er mer avhengige av andre stabile virksomheter enn av at Vinmonopolet eventuelt får øket sitt salgsvolum med noen liter. Dette anses også som tvilsomt, idet Vinmonopolet etter mitt syn er et av de få foretak som opprettholder sitt salgsvolum uansett hvor foretaket er lokalisert. Denne saken bør også engasjere de andre leietakerne på Kuben. Kan de være sikre på å få fornyet sine kontrakter ved utløp av den gamle, spør Åge-André Nilsen, en engasjert kunde fra Røyse.

LES OGSÅ: Her er Vinmonopolets nye lokaler: – Gleder meg til å flytte inn hos Anne Trine

Polet til Kuben 3

– Jeg gir full støtte til innlegget til Hanne H. og Jan L. Stub. Drop-in-salg til Vinmonopolet er helt feil, alkoholpolitikkens målsetting er på den måten helt feil. Ifølge Vinmonopolet selv så presser de leiepriser ned fordi de trekker kunder til et sted slik at andre kan oppnå drop-in-kunder. Slik vil de fungere i Sentrumskvartalet, og de bør derfor ikke få lov til å flytte. Hvor er sentrumsstemmene som burde være opptatt av at hele sentrum skal fungere? Rådmann og våre politikere bør kunne stoppe flyttingen, skriver Jan Torgersbråten til Direkte linje.

LES OGSÅ: Vinmonopolet vil flytte butikken: Her er svaret fra politikerne

Artikkeltags