Gå til sidens hovedinnhold

– Sykkelritt 17. mai?

Artikkelen er over 4 år gammel

– Åssen går det an å legge et sykkelløp på nasjonaldagen vår?

– Altså nå må folk våkne opp! Åssen går det an å legge et sykkelløp på nasjonaldagen vår? Hønefoss er per i dag tungvint og langtekkelig å kjøre gjennom! Og de fleste vil til byen for å se russetog, ta en utepils eller rett og slett kose seg i byen vår 17. mai. Men da har noen smarte hoder (som bare tenker penger) valgt å godkjenne at ingen kommer til eller fra Hønefoss 17. mai ved å takke ja til et forbanna sykkelløp! Det er nasjonaldagen vår, melder Robbin Øien.

– Spørsmål til sak om støy

– Takk til Harald Rijordet Kleveland for viktig påpeking med tanke på støy! Det er fort gjort at ting glir ut, men nå skal jeg stramme inn, og fremover vil jeg passe på at barna hvisker hvis de mot formodning oppholder seg ute etter vanlig arbeidstid eller på lørdag/søndag. Men, jeg har et problem med gressklipping. Utfordringen er at jeg er på arbeid i vanlig arbeidstid, så hvis jeg ikke kan klippe plenen etter arbeidstid samt lørdag og søndag så er det vanskelig å få det gjort rett og slett. Har du noe forslag til hvordan jeg løser dette? Ville det vært bedre om jeg klippet på natten, da alle sover allikevel? Eller kan man sette au-pairen til dette selv om det er litt på tvers av arbeidsavtalen? Med vennlig hilsen Frank Wilgaard Christensen

– Dumt av RB å trykke

– Kanskje på tide for Ringerikes Blad å prioritere sakene de legger ut eller? Det er Ring Blad som trykker det som er det største problemet her spør du meg. Har man litt i «hue» så trykker man ikke slikt som saken angående plenklipping og unger som leker. Stolt av å trykke dette? Bare lurer. Dere får inn mange saker som ikke en gang er av interesse å trykke. Og så trykker dere noe så dumt som dette. Herregud, heter det i en SMS fra 98322636.

Kommentarer til denne saken