Direkte linje: – Hurra for matbutikk på sørsiden

NY BUTIKK: Det åpnes for dagligvarebutikk på Hvervenkastet.

NY BUTIKK: Det åpnes for dagligvarebutikk på Hvervenkastet. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

– Endelig har noen forstått at det er fornuftig med en matbutikk uten å måtte bidra til kø i sentrum av Hønefoss, sier Odd Ellingsen.

DEL

Direkte linje– Som Coop-medlem må jeg tur retur gjennom byen for å komme til Mega. Selvsagt kan jeg handle på butikkene i Dalsbråten, men skal jeg få godt brød og andre varer jeg foretrekker, så må jeg til Coop Mega på nordsiden. De andre kjedene har fått etablere seg flere steder i Hønefoss, så det er ikke mer enn rettferdig at også Coop er representert på sørsiden av byen, mener Odd Ellingsen.

LES OGSÅ: Åpner for Coop Extra på Hvervenkastet: «Vi er i ferd med å skyte oss selv i foten»

– Etterlyser svar

– Kan Ringerike kommune eller Sparebank 1 svare innlegget til Svenn Bagaasen i denne avis 7. november om vanskelig adkomst til minibanken i Øvre Hønengaten? spør Tor Hansen.

Høyt henger de

– Da det nylig ble besluttet at tenning av julegranen og åpningen av julegatene i Hønefoss skal finne sted allerede 18. november, fikk Kiwanis Club Ringerike det travelt med å få rigget til julelysene i Hønefoss' gater.

Dette er en jobb Kiwanis har hatt i mange år, og som krever forberedelse med å kontrollere at alt virker før det blir hengt opp, framskaffing av stiger og lift for å komme opp i høyden, og ikke minst – få samlet nødvendig antall mannskap.

Selve arbeidet med å få det på plass fører til en del tunge løft og balanse på høye stiger for til dels godt voksne herrer. Dessverre er det slik at en del av oppleggene utsettes for hærverk hvert eneste år, slik at det alltid er nødvendig å erstatte en del ledninger og lyslenker, noe som ofte krever en del tid. Det er ikke alltid at vi har med oss det riktige reservemateriellet. Imidlertid er det en trivelig jobb, ved at vi får mange hyggelige kommentarer fra forbipasserende. Barnehagebarna har også alltid en del bemerkninger om julen. Den beste kommentaren var fra en dame som sa «Jeg får julestemning bare jeg ser dere!», melder Sven Alexander.

Brenner du for noe til Direkte linje?
Ring 32 17 96 66 eller send epost til direkte.linje@ringblad.no

Artikkeltags