Gå til sidens hovedinnhold

– For et fantastisk flott bygg

Artikkelen er over 4 år gammel

– Vi trenger endringer for å kunne utvikle både oss selv og byen vår, sier en innfødt ringeriking.

– Hønefoss trenger da vitterlig noe slikt som dette. Hønefoss er jo langt fra noen vakker by, så å få et slikt signalbygg kan vise vei for mere nyskapende og spennende arkitektur i vår gamle, litt triste by. Flott at Tronrud tør å tenke utenfor boksen og å skape nye flotte bygg. Vær så snill å se på nye tanker og ideer med åpne øyne, legg vekk gammel trangsynthet. Vi trenger endringer for å kunne utvikle både oss selv og byen vår. Hilsen innfødt ringeriking.

Forsøpling

– Til deg som hang en bleiepose i et tre ved busstoppet på Borger, jeg har nå ryddet opp etter deg. Værsågod, sier en irritert leser.

Dårlig taxiservice

– Jeg var hos lege på sykehuset mandag 2. mai, og fikk rekvisisjon til taxi da jeg var ferdig. Sykehuset bestilte for meg, men sjåføren fra Hønefoss Taxi ville ikke godta rekvisisjonen jeg hadde fått, og truet med å kjøre meg tilbake til sykehuset. Til slutt godtok han rekvisisjonen og jeg ble kjørt hjem. Dette syns jeg var dårlig service, sier Marit Ullern fra Røyse.

Tilsvar til Dag Enerhaug

– Jeg viser til innlegg i RB den 3/5 2017 hvor jeg utdyper politikerforakt som tydeligvis faller noen tungt for brystet. I avisen 5/5 2017 blir jeg kommentert av varaordfører hvor han mener jeg har skutt skivebom. Til dette er det å si at jeg aldri har følt meg mer fornøyd med å ha skutt en slik historisk innertier. Slik sett føler jeg med varaordføreren, når han er en så dårlig skytter at anvisninger viser en total bom. Vi har et ordtak som sier at på seg selv kjenner man andre. Til slutt vil jeg takke RB for engasjementet i forbindelse med masseuttaket på Hensmoen da dette til nå har vært en ensidig debatt til fordel for tiltakshaver. Harry Dahl.

Brenner du for noe til Direkte linje?
Ring 32 17 96 66 eller send epost til direkte.linje@ringblad.no

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.