«Hyggelig» vår-hilsen

PÅ FEIL STED: Hvorfor finner ikke hundeeieren alle søppeldunkene? undrer irritert leser.

PÅ FEIL STED: Hvorfor finner ikke hundeeieren alle søppeldunkene? undrer irritert leser.

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Direkte linje – Denne solide hundebæsjen åpenbarte seg i gjesteparkeringen på Rudstunet i Hole. Det finnes tross alt «bare» 22 stk. grønne søppeldunker på Tunet… Eller er meningen med hundeholdet å plage omgivelsene? Vårlig hilsen fra Rudstunet.

Takk til en snill mann

– Onsdag etter jobb og handling fikk jeg ikke startet bilen. Satt lenge i bilen og prøvde å starte. Da kom det en snill mann bort til meg og tilbød seg å kjøre meg hjem eller taue bilen min hjem. Jeg hadde allerede et familiemedlem som skulle hente meg. Men vil bare si tusen takk. Er ikke alle som ville ofret ettermiddagen sin for å hjelpe et ukjent menneske i nød. Skulle vært flere av sånne som deg. Etter ca. en halvtime fikk jeg start på bilen og fikk kjørt den til verksted der jeg bor, sier Frida til Direkte linje.

Livsfarlig mobiltelefon

– Jeg skjønner meg ikke på alle dem som fortsatt sitter og tekster bak rattet mens de kjører i trafikken. Jeg har til og med sett førere av MC sitte med blikket på telefonen – mens de er i fart. Toppen var da jeg møtte en rutebuss med en del passasjerer om bord, hvor sjåføren ikke hadde blikket på veien i det hele tatt! Dette er rett og slett galskap, sier en sjokkert leser.

Brenner du for noe? Ring 32 17 96 66 eller send e-post til direkte.linje@ringblad.no

Artikkeltags