– Nei til utbygging

Erik Taubøll engasjerer seg for friomårdet i øvre Steinsåsen. Leserfoto

Erik Taubøll engasjerer seg for friomårdet i øvre Steinsåsen. Leserfoto

Artikkelen er over 1 år gammel

En leser advarer mot et forslag han mener vil bety en fullstendig nedbygging av et friområde i Steinsåsen, i dagens direkte linje.

DEL

Direkte linje– Det er foreslått en fullstendig nedbygging av i praksis hele det regulerte friområdet i øvre Steinsåsen. Dette er ett av de få regulerte friområder beliggende tett på boligområder i kommunen, det eneste friområdet som er igjen her og mye brukt av store og små til rekreasjon og korte turer i nærmiljøet hele året. Utbygging av nye boligområder i kommunen bør følge de planer vi har fått høre om, nemlig konsentrasjon rundt Sundvollen og ny togstasjon. Rart noe av det første som foreslås er å bygge ut et regulert friområde ca. 5 km unna det nye kollektivknutepunktet Sundvollen. Det skaper et nytt, stort boligfelt basert på bilpendling til en framtidig togstasjon. Håper Hole kommune tar hensyn til de som allerede bor her, sier Erik Taubøll.

LES OGSÅ: – Hole kan være ute av Robek i år

Obs obs Hole!

I tidligere innlegg har jeg nevnt hvordan turområdet på Bergermoen delvis blir til gjørmekrater der det før var herlige stier i furuskogen. Selvsagt vil det ta mange år før turområdet restitueres, hvis noen gang. Så til innbyggere i Hole: Vær på vakt når jernbanetrasé og E16 kommer så ikke noe lignende skjer i vakre hjembygda! sier Ronald Hagen.

Nøkler funnet

Nøkler funnet ved Rema 1000 i Hønengata. Henv. 454 07 605.

Brenner du for noe til Direkte linje?
Ring 32 17 96 66 eller send epost til direkte.linje@ringblad.no

Artikkeltags