- Urettferdig kritikk om vannscootere

DEL

Funnet damesykkel

Navnedag 25. juli

Jacob
Jack 
Jim

Navnedag 25. juli Jacob Jack Jim

- Er det en eier som kjenner igjen denne sykkelen (bildet) som har stått ulåst her på Nordre torg i noen dager? Jeg har tatt vare på den. Tlf 45407605.

Urettferdig kritikk om vannscootere

Knut Olav Sundland fra Hole irriterer seg over at folk synes å skjære alle over én kam når det gjelder vannscooter-kjøring.

– Hvis én eller to kjører idiot, får alle skylda, mener Sundland. Og påpeker at slik er det jo ikke med for eksempel bilkjøring –

Hvis én bilist kjører idiot, så tenker man jo ikke at alle bilister er råkjørere. At vannscootere er uønsket fordi de bråker mye, er et argument han ikke kjøper.

– En vannscooter bråker ikke mer enn en båt hvis man kjører normalt, mener Sundland. Sundland har flere ganger bedt andre vannscooterførere reise til Holsfjorden for å leke seg, slik at den typen aktivitet ikke skal skje i strandsonen.

Ros til hjemmesykepleien

- Både min kone og jeg har i perioder gått med krykker med brukket bein. Vi har da hatt behov for nær kontakt med hjemmesykepleien. Der har vi møtt en fenomenal oppofrende og god service. De ringer og spør om det er noe mer vi trenger.

Ringerikes befolkning kan være stolte av å ha en tjeneste som til de grader står på for innbyggerne.

Vi takker tjenesten for god hjelp og god service. Per Stamnes til Direkte linje.

Artikkeltags