– Jeg vil gjerne sende en hjertelig takk til alle som hjalp meg jeg trengte hjelp søndag ettermiddag: Den unge mannen som ringte etter ambulansen, alle de positive «proffene» på Ringerike sykehus og den festlige drosjedama som kjørte meg hjem sent på kvelden. Og takk til de som plukket meg opp ved veikanten og tok meg inn i varmen. 12 mennesker hjalp meg gjennom en vond opplevelse. Ingen sak å være gammel dame når man opplever dette, skriver en av våre faste lesere.

Snekkeriet på Menova

– For ikke lenge siden leste jeg at Menova skal flytte fra Hensmoen til Kilemoen. Dette er sikkert vel og bra, men jeg har ett spørsmål: Hva er grunnen til at snekkeriet på Menova må legges ned? Har de for lite å gjøre eller er det andre årsaker, spør en mann.

Avisbud ber om hjelp

Avisene og posten skal fram, men nå som vinteren er på sitt beste kan dette være en utfordring for både avisbud og posbud.

– Vi opplever ofte at gårdsplasser er fantastisk flott måket, men samtidig opplever vi at postkassene er helt gjenklistret av snø. Det gjør jobben vår litt enklere dersom husstandene brukte litt tid på å måke rundt postkassene og frigjøre disse for snø. Oppfordringen kommer fra mangeårig avisbud på Jevnaker, Arild Fjeldstad.

 

Brenner du for noe til Direkte linje?
Ring 32 17 96 66 eller send epost til direkte.linje@ringblad.no