– Er HBK-spillerne for dårlig trent?

HBK: I dagens Direkte linje spør en leser om HBK-spillerne burde vært bedre trent. Og hvem har i så fall ansvaret?

HBK: I dagens Direkte linje spør en leser om HBK-spillerne burde vært bedre trent. Og hvem har i så fall ansvaret? Foto:

DEL

Direkte linje– Som tilskuer på de fleste hjemmekampene til HBK i år undrer jeg meg over at herrelaget har vanskelig for å klare og opprettholde en jevn og kontinuerlig intensitet i to omganger. Det er sjelden jeg har sett at HBK-spillerne har sett konsentrerte ut og orker nok i samfulle 90 minutter. Det har resultert i at laget slipper inn unødvendige baklengsmål med altfor få poeng på hjemmebane. Dette tyder på at spillerne er for dårlig trent, og det må både utøverne og trenerapparatet bære ansvaret for, skriver en fotballinteressert ringeriking.

LES OGSÅ: Nå er Hønefoss helt sist på tabellen

– Trygt å spise fisken?

– Er det noen som kan gi meg et svar på om det er trygt å spise fisken som ble fisket opp av Steinsfjorden i sommer? Det er en innringer som spør om dette.

– Får vi egen dunk for glass?

– For noen måneder siden leste jeg at HRA skulle utplassere søppeldunker hos hver husstand slik at de kunne kaste glass opp i disse. Nå lurer jeg på når disse dunkene kommer ut til kundene, sier en mann på direkte linje.

LES SAKEN HER: Hun parkerer sykkelen når søppeldunker for glass og metall står foran hvert hus

Artikkeltags