Gå til sidens hovedinnhold

– Kjedelige A4-blokker på den beste promenaden er både fantasiløst og historieløst

Artikkelen er over 4 år gammel

– Planene for Tippen med kjedelige A4-blokker på den beste promenaden er både fantasiløst og historieløst. Kjære Haakon Tronrud: Du bruker feil arkitektfirma. Et kjent arkitektfirma er ingen garanti for gode ideer som fremmer miljøet, og den beste plasseringa i Hønefoss. Tvert imot. Forslaget med kjedelig blokker på beste strandtomta minner mest om den stygge utbygginga av Groruddalen i Oslo øst i 60 åra. I vest der jeg jobber har de nylig banket ned en slik stygg A4-blokk, og ingen savner den. Men kommer slikt opp på Tippen vil det ødelegge promenaden for all framtid. Gjør som Anne-Berit Haugen Riijken skrev i sitt innlegg i avisen 4.6., og snu hele prospektet, og ha skrånende bygg nede på Tippen. Og ikke høyere enn at man kan se elva godt fra gateområdene rundt om. Og for å krydre en bedre idé, lag en skikkelig strandparsell med restauranter etc. ved gangveien ut mot elva. Da begynner det å smake av nye og gode ideer, og ikke bare et kakofoni fra en utbyggingstid vi helst vil glemme, sier Sindre Nørgaard.

LES OGSÅ: Anne Berit Tuft: Slutt å tro på dette blendverket

Stemmerett

– Honnør til 16-åringen Karine Jonsrud Pedersen for hennes respons på mitt innlegg her på denne siden. For å være kort: Ungdommenes meninger må bli hørt ! Uansett musikksmak. (Også jeg likte dårlig musikk da jeg var 16). Rolf Håndstad, bygdetulling.

Takk for god hjelp

– Til alle hjelpepleiere som har gått inn og ut av min dør i flere uker. Dere skal ha ros og hjertelig takk for hjelp jeg har fått, og nå skal jeg klare meg selv. Er glad jeg bor i Ringerike kommune, sier Ingrid Odda.

Trenger vi gatelys på sommeren?

Klokken 22.30 og det var fortsatt veldig lyst, da gatelysene på Helgesbråten tente. Ser vel ikke helt nytteverdi av dette nå på sommeren. Er dette noe som kan skrues av? spør Rolf Arne Strand.

Brenner du for noe til Direkte linje?
Ring 32 17 96 66 eller send epost til direkte.linje@ringblad.no

Kommentarer til denne saken