– Få sving på «Little Big Ben» på brua

Direkte linje.

Direkte linje. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

– Klokketårnet ved bybrua i Hønefoss er flott! Men byens Big Ben har stått eller vist feil nærmest i alle år som jeg kan huske. Eller gikk den et par år på 1970-tallet? Med dette oppfordres Haakon Tronrud som eier av tårnbygningen til å fikse klokka, Little Big Ben, slik at vi endelig kan se riktig tid i Hønefoss, oppfordrer Ole-Gunnar Øhren gjennom Direkte linje.

Han gjør oss samtidig oppmerksom på at Tronrud har svart på oppfordringen i Facebookgruppen «Du vet du er fra Hønefoss når ...» Der skriver Haakon Tronrud:

– Klokka i Lloyds tårnet har vi jobbet mye med, men hele urverket har gått ut av tiden og må skiftes. Det kommer, men vil nok først skje når hele eiendommen blir rehabilitert!

– Forarget på sykkelritt

– Vanligvis synes jeg det er OK å vise frem Ringerike til utenlandske syklister og reportere... Men å legge det hit på 17-mai er tåpelig. Det skaper stor irritasjon når nasjonaldagens tradisjoner må vrakes. Både her og lokalt i Asker blir fremkommeligheten svært begrenset. Kan for eksempel ikke se hvordan min familie skal komme seg til Klækken til bestilt tid. Ungene i Asker har sine arrangementer de må fullføre. Hilsen forarget bestemor

– Bør vel heller reise hjem

– Jeg har nettopp kjøpt trampoline til barnebarna mine. Håper virkelig jeg slipper å montere denne inne i stua. Det må da være bra at barna er ute og leker. Jeg tenker at han som klager på støy fra barn som leker, kanskje burde reise hjem igjen eller eventuelt gå i dekning i kjelleren for å unngå mest mulig av den «plagsomme» lyden av utendørs aktiviteter i nabolaget, sier Jan Ingar Svendstad til Direkte linje.

– En forbildelig beklagelse

– Jeg vil si tusen takk til damen som snudde og kjørte omvei for å finne igjen og beklage til jentene som ble sprutet ned av bilen hennes i ved Rema 1000 i Osloveienforleden. Det gjorde stort inntrykk på dem - du er et forbilde! Hilsen takknemlig mamma

Brenner du for noe til Direkte linje? 
Ring 32 17 96 66 eller send epost til direkte.linje@ringblad.no

Artikkeltags