– Denne holdeplassen blir stadig forsøplet

Masse maur koste seg med søpla ved Olimb nylig. Leserfoto

Masse maur koste seg med søpla ved Olimb nylig. Leserfoto

Artikkelen er over 2 år gammel

Da naboene ryddet opp, var det rent i bare noen timer.

DEL

– Ved bussholdeplassen på Olimb i Jevnaker er det ofte mye søppel. Her om dagen plukket vi opp alt, og det var rent. I alle fall noen timer. Men på nytt kom det søppel . Denne gangen fra noen som hadde hatt med seg ferdigmat og spist. Det var isoporbeger, kopper, flasker etc. som lå igjen, og de ble snart dekt med maur som koste seg. Vi som bor her og går forbi er ikke så begeistret. Håper at noen lærer seg hvor søppel skal kastes... Med hilsen oss som bor i nærheten, står det i en e-post til Direkte linje.

LES OGSÅ: Her har noen kastet søppel i naturen på Kilemoen

– Stopp vannscooterne

– Nå er båtsesongen snart i gang, og jeg håper politikerne en gang for alle kan sette en stopper for den uvettige bruken av vannscootere som «forsøpler» våre fine fjorder. Jeg har registrert en sterk økning i bruken av disse hurtiggående farkostene, og deres fart- støynivå gjør ellers så fine dager på vannet til en plage. Få, eller ingen av disse sjåførene klarer å overholde 5-knopsgrensen 500 meter fra land, mener Arne Berget.

LES OGSÅ: Hole gjør helomvending i vannscooter-saken

Linerla er her

Marit har ringt oss og forteller at tirsdag så hun linerla ved Herøya-brygga i Steinsfjorden.

Mistet pengepung

En av lesere mistet sin pengepung i påsken. Pungen er sist sett skjærtorsdag kveld ved Ullerål kirke. Om noen har funnet den eller sett den, ring 924 62 088.

Brenner du for noe til Direkte linje?
Ring 32 17 96 66 eller send epost til direkte.linje@ringblad.no

Artikkeltags