– Nå er det på tide å fjerne de som har sittet med makta omtrent helt fra krigens dager! Da kan det hende at vi får noen som løfter øynene og evner å se den jevne innbyggers ve og vel, og fjerner helt den forhatte eiendomsskatten! Det er opp til oss innbyggere og si at nok er nok! La oss gjerne marsjere mot rådhuset og minne dem om hvem de har med å gjøre! sier Dan Larsen.

Våte aviser igjen

– Vi som bor i Valhallveien 15, 17, 19 og 21 har i flere uker fått avisen vår utenfor hoveddøra. Når det regner og snør blir avisene ødelagt. Dette er vi veldig lei, og det virker ikke som våre klager kommer fram, sier Ingrid Vesterli.

– Vi har det samme problemet i Valhallveien 9, sier Sverre Steinbakken til Direkte linje.

– Overivrig parkeringsvakt

– Det var flaut å se en overivrig parkeringsvakt fra Q-Park på Ringerike sykehus tirsdag formiddag, sier Svenn Bagaasen.

– Han gikk systematisk fra bil til bil og børstet av snøen fra frontrutene for å se om p-avgiften var betalt. Runde etter runde trasket han rundt i snøføyka på en parkeringsplass som var stuvende full av biler til pasienter og besøkende. Håpet var selvfølgelig å kunne feste en gul lapp på frontruta for å innrapportere noen kroner til det internasjonale p-selskapet. Er det slik vi vil ha det på et sykehusområde hvor tiden er vanskelig å bestemme?

LES OGSÅ: Vestre Viken synes det er naturlig å ta betalt for parkering

Dårlig postleveranse i Ådal

– Jeg synes det er merkelig at Posten ikke kommer til oss i Østre Ådal når det kommer tre til fem cm snø. Dette burde man takle i vinternorge. Det er ikke bedre når Kvikkas leverer på lørdager heller. Aviser som ikke kommer en dag, blir heller ikke lever påfølgende dag, så disse får vi ikke. Enkelte dager har posten kommet etter klokken 15.00. Biler med 4-hjulstrekk og gode dekk burde være en selvfølge i slikt terreng som her i Ådal. Håper rette vedkommende i Posten kan gi meg et svar på hvorfor leveransen er så ustabil, sier Rolf Lindskov til Direkte linje.

Brenner du for noe til Direkte linje?
Ring 32 17 96 66 eller send epost til direkte.linje@ringblad.no